Sucul natural care luptă împotriva tumorilor. Tratează leucemia, anemia și ajută organismul să se apere de viruși

Articole 0 Comentarii
Publicat acum 2 săptămâni
Sucul natural care luptă împotriva tumorilor. Tratează leucemia, anemia și ajută organismul să se apere de viruși

Răspândită pe toate continentele, leguma al cărei suc are culoarea sângelui, este printre puținele plante care au ca loc de origine Europa. Cândva, ea creștea spontan pe țărmurile Mediteranei și ale Atlanticului. Acum, ea este cultivată pe toate meridianele, pentru calitățile sale nutritive și terapeutice excepționale.

Sfecla roșie, cea mai studiată legumă de medicina modernă

Celebritatea ca medicament și-o datorează efectelor sale foarte puternice în tratamentul leucemiei și anemiei, afecțiuni în care este de neegalat. Frunzele sale sunt folosite în medicina populară pentru tratarea rănilor și a plăgilor greu vindecabile, iar rădăcina – pentru întremarea convalescențelor, oprirea dezvoltării tumorilor, echilibrarea tensiunii și a sistemului nervos. Este una dintre legumele cel mai bine studiate de medicina modernă, care i-a confirmat puterea vindecatoare în mai multe afecțiuni.

Citește și Sfecla roșie – beneficii uimitoare pentru sănătate. Tratament pentru afecțiuni extrem de grave

Cum consumăm sucul de sfeclă roșie

Sucul de sfeclă roșie stimulează puternic formarea de globule roșii, mai ales atunci când este consumat pe stomacul gol.

Se consumă împreună cu sucul de morcovi – un sfert de pahar de suc de sfeclă și trei sferturi de suc de morcovi, de două ori pe zi, dimineața și la prânz.

Citește și Boala teribilă cu evoluție lentă și simptome greu de resimțit. Leucemia, boala sângelui alb

Pentru leucemie se ține o cură de 49 de zile, în care se consumă doar vegetale (deci fără carne, lactate, margarină etc.) netrecute prin foc. În primele trei zile ale curei, se consumă doar suc de sfecla roșie – 250 ml de suc pe zi, care se bea cu lingurița, înghițitură cu înghițitură, trecându-l pe sub limbă. Zilnic, până la completa vindecare, se va consuma acest suc, în cantitatea și în modul descris anterior.

Citește și Celulele stem, ,,piese de schimb pentru corpul uman”. Ce boli vindecă acestea

Sucul de sfeclă roșie, remediu împotriva tumorilor

S-a demonstrat că sfecla roșie opreste multiplicarea celulelor canceroase din sânge, oprind astfel dezvoltarea tumorilor, indiferent de localizare.

Citește și Studiu: alimentele care “hrănesc” celulele canceroase

Se face un cocktail din zece linguri suc de sfeclă roșie, 20 de linguri suc de morcovi și un pahar suc de mere, din care se administrează patru pahare pe zi, vreme de minimum 60 de zile.

În multe sate de la noi, bolnavilor, ca să prindă putere, li se amestecă în supa călduță un păhărel de suc de sfeclă roșie, proaspăt stors. Acest tratament conferă o stare de vioiciune, stimulează digestia și eliminarea, grăbind vindecarea.

Citește și Feniculul, planta vindecătoare folosită de sute de ani. Ce afecțiuni tratează

Sfecla roșie ajută organismul să se apere de viruși

Încă nu se cunoaște exact mecanismul prin care substanțele din sfecla roșie acționează, dar cert este că această legumă ajută corpul să se apere de majoritatea bolilor produse de viruși.

Citește și 6 virusuri care pot declanșa cancerul

În perioadele critice ale bolilor virale, nu se consumă niciun fel de aliment solid sau bogat în calorii, ci doar sucuri și extracte lichide de plante. Doza minimă de suc de sfeclă este de 150 ml pe zi, care se bea ca atare sau diluat cu un suc mai gustos (de mere, de pildă).

Citește și Sucuri și ceaiuri care curăță arterele

De asemenea, sucul de sfeclă are efecte de drenare asupra ficatului, favorizând în acelasi timp regenerarea celulei hepatice si ajutand la combaterea infectiilor localizate aici.

Se face o cură de minimum o lună, în care se beau zilnic 300 ml din combinația de sucuri: morcov + țelină + sfeclă roșie.

Sucul de sfeclă roșie nu este indicat persoanelor care au diabet.

Citește și Castravetele amar sau „insulina vegetală” a diabeticilor. Topul beneficiilor ale consumului de castravete amar.

Metoda de obținere a sucului din rădăcini

Celor care nu au storcător electric le este recomandată următoarea metodă: rădăcinile se spală foarte bine, curățându-le cu peria acolo unde este cazul, după care se taie mărunt. Bucățile bine mărunțite se dau prin mașina de tocat, apoi imediat se storc printr-un tifon pus în două.

Sucul se bea imediat sau în maximum 40 de minute de la preparare, deoarece prin oxidare se pierd foarte multe din proprietățile sale terapeutice.

Citește și SUCURILE DE FRUCTE POT FI PERICULOASE PENTRU SĂNĂTATE

 



Adauga un comentariu
Inchide
GDPR

medicaltv.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord Alte optiuni
Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.
Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt foarte valoroase pentru agenţiile de puiblicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.
Obligatoriu - nu poate fi deselectat. Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.